SOUND - LIGHT - DJ

SOUND - LIGHT - DJ

Aktuella ärende och livesändningar hittar du på vår facebook sida!

facebook.com/audiorent

Våra tjänster

Ljud

Belysning

DJ

Imponerande belysnings- och ljudlösningar för din fest

Gästerna står givetvis i centrum vid varje fest, men vad skulle en fest vara utan den stämning man kan skapa med hjälp av belysning och musik? AudioRent SLD är ett företag specialiserat på belysnings- och ljudlösningar, med vars hjälp eventtekniken kan skötas professionellt. Förutom högkvalitativ teknik står vi också till tjänst med personal; våra ljus- och ljudtekniker skapar den rätta stämningen inför festen, och proffsiga DJ-tjänster tar den till en helt ny nivå. Vi betjänar främst våra kunder på Åland, men förhåller oss alltid öppna för förslag! Kontakta oss för en offert, så påbörjar vi planeringen av ditt evenemang redan idag.

Belysning och musik till alla typer av evenemang

Vår kundbas är omfattande och vi betjänar både privatpersoner, företag, föreningar och andra organisationer med alla typer av belysnings- och ljudlösningar. Vi kan till exempel liva upp födelsedagsfester, bröllop, mässor, företagsfester, utställningar och företagslokaler, och erbjuda ljus och ljud vid festivaler och andra musikevenemang. Vi är ett fullserviceföretag; med vår egen transportutrustning kan vi leverera utrustningen till evenemanget, installera dem för användning, ta hand om tjänsterna under evenemanget och slutligen demontera och frakta bort utrustningen efter evenemanget. Oavsett om ditt evenemang är litet eller stort, kan vi säkert vara till hjälp och vid behov också rekommendera andra tjänsteleverantörer för att uppfylla dina önskemål.

Kontakta oss och boka i tid utrustningen till ditt evenemang!

Boka belysnings- och ljudlösningar av proffsen. Fyll i den önskade informationen i formuläret, så återkommer vi till dig med förslag på den lämpligaste lösningen. Om du har allmänna frågor om våra tjänster kan du också ringa eller skicka oss e-post.

    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi