Palvelut

Äänen­toisto, valaistus, DJ – juhlien rakennus­palikat meiltä

 

Nouda itse tai hyödynnä kuljetus­palveluamme

Olivatpa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, messut, pikkujoulut, yritystapahtuma, konsertti tai muu yleisötapahtuma, ovat valaistus ja musiikki keskeisiä tunnelmanluojia. Tähän AudioRentAudioRent SLD onkin erinomainen kumppani; kauttamme voit vuokrata kokonaisvaltaiset äänentoisto- ja valaistus­ratkaisut laitteineen, ammattimaiset DJ-palvelut sekä halutessasi myös esimerkiksi pöydät ja esiintymislavat Ahvenanmaalla. Vain vieraat puuttuvat!

Muistathan tilata tarvitsemasi palvelut ajoissa. Ota yhteyttä!

Kauttamme saat laadukkaat av-laitteet ja esitys­tekniikan

Ammatti­taitoinen henkilökuntamme suunnittelee ja asentaa äänentoisto- ja valaistus­ratkaisut toiveidesi mukaan. Vuokraamamme laitteet ovat huippuluokkaa, ja niillä niin yksityisten juhlien kuin vaikka festareidenkin tunnelma saadaan kohdilleen. Toimitamme esimerkiksi:

  • Kaiuttimet
  • Musiikki­laitteistot
  • Valolaitteistot
  • Videotykit
  • Projektorit
  • Valkokankaat
  • DJ-pöydät
  • Esiintymislavat

Voimme sopia joko avaimet käteen -ratkaisusta tai osatoteu­tuksesta – mikä vain parhaiten sinulle sopii. Varmistamme aina ennen tapahtumaa, että äänentoisto, valaistus ja esitystekniikka toimivat moitteettomasti. Kuvagalleriasta näet toteutettujen tapahtumien tunnelmia!

Laitteet kuljetettuna paikan päälle

Voit noutaa tarvitsemasi laitteet itse tai vaihtoehtoisesti kuljetamme ne helposti paikan päälle. Suosittelemme kuljetusta, sillä se on ehdottomasti turvallisin tapa; näin laitteistot pysyvät varmasti ehjänä ja toiminta­kuntoisina.

Palvelupaketit – kaikki tarvitsemasi

Yksittäisten laitteiden vuokraamisen lisäksi olemme kehittäneet asiakkaidemme eduksi helpot palvelupaketit, joista voit valita sopivimman tai antaa meidän suositella parasta vaihtoehtoa. Meillä on tarjota paljon myös oheispalveluita, joilla voit täydentää pakettiasi. Tutustu vaihtoehtoihin!

Ota yhteyttä ja varaa laitteet ajoissa tapahtumaasi!

Varaa valaistus- ja äänentoistopalvelut ammattilaisilta. Täytä lomakkeeseen tarvittavat tiedot, ja palaamme sinulle asiaan ehdottaen sopivinta ratkaisua. Mikäli sinulla on yleistä kysyttävää palveluistamme, voit myös soittaa tai laittaa meille sähköpostia.

    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi